Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

IDEHUNT POSTITUSPALVELU

Etätyöaikana on tärkeä muistaa asiakkaita ja työntekijöitä.

Tutustu palveluun tästä.

Clique Clique - Naisten Basic Softshell Liivi Clique Basic sarjan naisten joustava softshell -liivi jossa runsaasti taskuja. Laadukas kaksisuunt.. Product #: 020916 Regular price: 35,90€ 35,90€ Varastossa

Clique - Naisten Basic Softshell Liivi

Clique - Naisten Basic Softshell Liivi

35,90€

Valinnat

* Värit:
* Yksilöinti:

Clique Basic sarjan naisten joustava softshell -liivi jossa runsaasti taskuja. Laadukas kaksisuuntainen YKK -vetoketju sävysävyyn liivin kanssa.

Joustavat resorit vyötäröllä ja hihoissa.

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Koot XS - XXL (navy, musta XS - 3XL)
Malli Softshell liivi
Mallisto Naisten
Materiaali 96 % polyesteri, 4 % Spandex
Paino 280 g/m²

Tuotevalikko

Valmistajat
Malli
Mallisto
Värit